554 pregleda

Promocija druge generacije SHiP u Mostaru

Svečana promocija druge generacije polaznika programa „Specijalist odjela hrane i pića“ održat će se u srijeda, 27. svibnja 2015. godine u hotelu Mepas, svečana dvorana Queen, s početkom u 11,00 sati.

Ovo je druga generacija polaznika programa koji izvodi Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvo u Opatiji i Institut za turizam i okoliš u Mostaru. Stručno usavršavanje je bilo organizirano kroz dva modula u dva semestra; Restoraterstvo  i Gastronomija.

Program je proveden uz tehničku podršku Turističkog klastera Hercegovina i Regionalne razvojne agencije za Hercegovinu, u okviru Projekta za razvoj međunarodnog turističkog koridora Hercegovine i zaštitu okoliša u Bosni i Hercegovini, te uz financijsku potporu Japanske agencije za međunarodnu suradnju JICA.

Nakon završenog stručnog usavršavanja za specijalista odjela hrane i pića, svi kandidati su stekli potrebna teoretska, ali i iskustveno-praktična znanja koja je moguće primijeniti u širokom spektru poslova u turizmu i ugostiteljstvu.

Nakon službenog djela promocije organiziran je prigodni domjenak u hotelu Mepas koji će pripremiti  kandidati zajedno sa Majstorima kuhinje iz Republike Hrvatske, koji su sudjelovali u realizaciji programa.