39 pregleda

Raspored predavanja stručnog usavršavanja

Stručno usavršavanje  za II. turnus Specijalista dijetoterapije i režimske prehrane i Specijalist slastičarstva i pekarstva  održati će se u prostorijama Hotela Mepas Mall-a (6-kat pored dvorane Queen) u razdoblju od 29.05- 2.06. 2016. god.

116 pregleda

Raspored predavanja stručnog usavršavanja

Stručno usavršavanje  za I. turnus Specijalista dijetoterapije i režimske prehrane i Specijalist slastičarstva i pekarstva će se održati u prostorijama Hotela Mepas Mall-a (6-kat pored dvorane Queen) u razdoblju od 22.05- 25.05. 2016. god.

315 pregleda

Prekogranična suradnja

Dogovoreni zajednički projekti Mostara i Zadra

S ciljem dogovora o zajedničkoj aplikaciji i implementaciji projekata prekogranične suradnje u programu IPA, danas je u Mostaru održan radni sastanak predstavnika Ureda predsjednika Vlade HNŽ-a i Sveučilišta u Mostaru s predstavnicima Sveučilišta u Zadru i Ustanove za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije – INOVAcija.

Dogovorena je suradnja na projektima implementiranim na razini županija uz partnersku potporu sveučilišnih zajednica Mostara i Zadra.

Sastanku su nazočile Kristina Crnjac, koordinatorica za EU fondove Vlade HNŽ-a, doc.dr.sc. Mirjana Milićević, predstavnica Sveučilišta u Mostaru za EU fondove,  ravnateljica JU Inovacija Zadarske županije gđa. Vedrana Kevrić, dipl.oec., zamjenica ravnateljice Katarina Colić, dipl. oec. i doc. dr. sc. Božena Krce Miočić, Odjel za turizam i komunikacijske znanosti Sveučišta u Zadru.

 

363 pregleda

Obavijest o pokretanju stručnog usavršavanja

Programi stručnog obrazovanja kroz usavršavanje za Specijalist slastičarstva i pekarstva i Specijalist dijetoterapije i režimske prehrane, koji se organiziraju u ljetnom semestru i sa jednim modulom počinje sa nastavom krajem mjeseca travnja. Točan datum početka nastave biće objavljen na web stranici Instituta. Kandidati koji se još nisu prijavili mogu to učiniti do 15. travnja.

378 pregleda

Obavijest o prijavi za stručno usavršavanje

Institut za turizam i okoliš Sveučilišta u Mostaru i Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvuu Opatiji organiziraju program stručnog usavršavanja za sljedeće poslove :

  • „Specijalist dijetoterapije i režimske prehrane“

Stručno usavršavanje organizira se u jednom modulu i jednom semestru.

  • Specijalist slastičarstva i pekarstva“

Stručno usavršavanje organizira se u jednom modulu i jednom semestru

Rok za prijavu na program stručnog usavršavanja je do 15.02. 2016.

Prijavni obrasci se mogu preuzeti na slijedećim poveznicama.