Institut za turizam i okoliš
84 pregleda

Radionica – Nove ideje u pripremi i prezentaciji mesnih jela

Institut za turizam i okoliš u suradnji sa Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji pokreće radionicu pod nazivom :Nove ideje u pripremi i prezentaciji mesnih jela. Detalji se mogu pogledati ovdje.

1,184 pregleda

Promoviran treći naraštaj Specijalista hrane i pića

1,319 pregleda

Raspored predavanja stručnog usavršavanja

Stručno usavršavanje  za IV. turnus Specijalista dijetoterapije i režimske prehrane i Specijalist slastičarstva i pekarstva održati će po slijedećem rasporedu:

 

1,361 pregleda

Obavijest za polaznike

Četvrti turnus i promocija Specijalista dijetoterapije i režimske prehrane i Specijalist slastičarstva i  pekarstva održat će se početkom rujna (deveti mjesec). Točan datum i raspored predavanja i ispita biti će naknadno objavljeni.

1,240 pregleda

Zavrsila obuka Specijalista režimske prehrane i Specijalista slastičarstva i pekarstva