2,226 pregleda

MEĐUNARODNI DANI TURIZMA, Mostar 2013.

U sklopu 16. međunarodnog sajma gospodarstva „Mostar 2013.“ od 9. do 13. travnja 2013. godine, održat će se Međunarodni dani turizma. Uz opću sajamsku manifestaciju upriličen je stručno-edukativni program kojeg organiziraju institucije Sveučilišta u Mostaru – Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti u suradnji s Institutom za turizam i okoliš. Program će se održati u četvrtak, 11. travnja 2013. godine s početkom u 10 sati u sajamskom paviljonu br. 1, Konferencijska sala br. 3.
Imajući u vidu važnost znanja o upravljanju turizmom turističke destinacije, cilj organizatora stručno-edukativnog programa je kroz izabrane teme u području planiranja i razvoja turizma destinacije, približiti dionicima turističkog razvoja u Bosni i Hercegovini stručna znanja koja mogu koristiti u upravljanju destinacijama u kojima djeluju.

Program stručno-edukativnog programa namijenjen je djelatnicima sustava turističkih zajednica, predstavnicima županija, gradova i općina, privatnim poduzetnicima, udrugama, predstavnicima putničkih agencija, ali i svima čiji je cilj razvoj turizma u Bosni i Hercegovini. Detaljan sadržaj stručno-edukativnog programa nalazi se u privitku, a za sve dodatne informacije slobodno se obratite ne sljedeću e-mail adresu dekanat@fpmoz.ba ili info@itomo.ba.

Program možete pogledati ovdje!